24 серпня 2019 року під час святкування Дня незалежності вперше в нашій громаді відбувся захід – День кар’єри « Озвуч талант громаді», ініціатором якого є служба зайнятості. Назва заходу є символічною – «Озвуч Талант Громаді». Абревіатура з цих трьох слів – ОТГ. Адже сила громади, сила ОТГ – в силі наших жителів, наших ГРОМАДЯН, у їх ТАЛАНТІ.

    Мета заходу є популяризація різноманітного світу професій  та захоплень жителів громади, підвищення інтересу до пізнання світу професій та  мотивації до праці, розширення уявлення про професії, професійну спрямованість особистості, підвищення престижу професій, зокрема важливості професій в різних видах професійної діяльності.

  То ж Брусилівська районна філія Житомирського обласного центру зайнятості, наслідуючи слова великих людей про те, що у кожного є своє сонце тільки варто його засвітити, допомогла засвітити своє сонце жителям громади.

    Захоплюючий світ мистецтва був представлений у картинах, виконаних  Тетяною Павлюк з Брусилова, яка є спеціалістом Управління праці та соціального захисту населення Брусилівської РДА.

   Цікаві ідеї, з використанням звичайних серветок, гофрованого паперу, глини, вилились у політ фантазій у роботах  Людмили Кукелко з Лазарівки,.

   Родина Пархомчуків з Хомутця вразила вишитими картинами  бісером доньки Наталі, прикрасами для весільних церемоній мами Тетяни та виробами-іграшками батька Миколи.

   Учениця 10 «А» класу Брусилівської ЗОШ №1 І-ІІІ ст.. Лідія Макарчук відкрила  жителям громади своє нове захоплення - малюнки з використанням різних технік. Крім того Ліда грає на бандурі, піаніно, пише вірші та відмінно навчається.

    Сергій Журко з с. Осівці має сезонну роботу, тому у вільний час майструє кухонні меблі з натуральної деревини, які здивували своєю бездоганністю та практичністю.

  Вражаючі емоції отримали жителі селища  милуючись, оригінально виконаними роботами з дерева Петра Дубницького, вчителя Брусилівської ЗОШ №1  І-ІІІ ст..

   Для юних жителів громади також пропонувались озвучити свої мрії та професійні плани, скласти родинне профорієнтаційне дерево та отримати солодкий приз.

  Цим таланти громади не обмежуються. Цінуймо їх та допомагаймо їм засвітитися, адже сила громади у її талановитих людях.

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації

Фото без описуФото без описуФото без опису