Минулого тижня у пришкільних оздоровчих таборах Брусилівського району стартувала профорієнтаційна акція «Знавець професій», яку проводили фахівці з профорієнтації Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ. Акція проводиться з метою ознайомлення учнів зі світом професій, розширення їх кругозору про різноманітність професійних видів діяльності та спонукання учнів до самопізнання та саморозвитку. Участь у акції прийняли близько сотні учнів 1-7 класів Брусилівської ЗОШ І-ІІІ ст.. №1, Приворотської ЗОШ І-ІІІ ст.. та Ставищенської ЗОШ І-ІІІ ст..

    Кращого знавця професій визначали серед команд. Під час профорієнтаційних заходів діти ділилась своїми мріями про майбутні професії, набули навичок самопрезентації, демонстрували знання у світі професій, розгадуючи ребуси, анаграми, виконуючи вправи на швидкість та логіку. Виконували вони їх з азартом та цікавістю, розчаровувались, коли програвали і з новим запалом бралися за нові завдання. Дуже сподобались дітям вправи «Будинок моєї мрії», «Рука долі» тощо. Під час заходів панували позитивні емоції, командний дух, бажання бути кращими.

   За проявлені знання у світі професій та активність у пізнанні себе учасники заходів відмічені подяками від служби зайнятості.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Провідний фахівець з профорієнтації Л. Левківська