Фото без опису  У зв’язку із змінами в Організаційній структурі, Штатному розписі Головного управління ДФС у Житомирській області 9 далі – ГУ ДФС) з метою створення комфортних умов для надання адміністративних послуг платникам податків та громадянам, зняття соціальної напруги забезпечено чергування посадових осіб Коростишівської державної податкової інспекції Житомирського управління  ГУ ДФС у Житомирській області .

     Надання адміністративних послуг платникам податків та громадянам проводиться у вівторок з 9 години до 18 години у  п’ятницю з 9 години до 16.45 години перерва на обід з 13 години до 13.45годин.

     Також наголошуємо, що одним із спільних кроків на шляху до порозуміння між фіскальною службою та платниками податків є впровадження електронного документообігу та електронних сервісів, у т. ч. « Електронного кабінету платника».  ДФС запровадила низку безкоштовних електронних сервісів для платників податків та громадян, скориставшись якими можна отримати необхідну послугу, довідку чи інформацію не виходячи з офісу чи дому.

 

 

 

Т.Демиденко, начальник Коростишівської ДПІ Житомирського управління ГУ ДФС у Житомирській області