Громадські роботи як одна із соціальних послуг державної служби зайнятості дозволяють реалізувати потреби у виконанні суспільно корисних робіт, вирішити першочергові та перспективні питання соціально-економічного розвитку населених пунктів і територіальних громад, зберігають в незайнятих трудовою діяльністю громадян мотивацію до праці, забезпечують їм заробіток.  

   Так, сьогодні, 7 березня 2019 року, відбулася ярмарка вакансій з пропозицією громадських робіт від Брусиліівської ОТГ. Громадські роботи передбачають залучення безробітних до упорядкування пам’ятників, пам’ятних знаків, братських могил, утримання в належному стані кладовищ, благоустрій зон відпочинку, туризму, територій, де проживають особи з інвалідністю та інші роботи, що мають соціальну направленість тощо.

  В заході взяли участь представник Брусилівської ОТГ Стаднюк Н. О., директор Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ  Дрозд  О. С., заступник начальника відділу надання соціальних послуг Білокур  Л. М. та безробітні, які перебувають на обліку в Брусилівській районній філії Житомирського ОЦЗ.

  П’ятеро безробітних виявили бажання взяти участь у громадських роботах, з ними проведені попередні співбесіди, видані направлення та укладені договори.

Фото без опису

 

Л. Білокур, заступник начальника відділу соціальних послуг