8 лютого 2019 року в приміщенні Брусилівської райдержадміністрації відбувся спільний семінар за участі Управління праці та соціального захисту населення Брусилівської райдержадміністрації, Брусилівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості та Брусилівського відділення Коростишівського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України та представників роботодавців району.

  Начальник районного управління праці та соціального захисту А. Майструк презентував для роботодавців методичні рекомендації щодо укладеня колективних договорів на підприємствах, установах та організаціях різних форм власності.

   Л. Білокур, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ, акцентувала увагу роботодавців на перевагах співпраці з службою зайнятості: підборі персоналу та оперативному укомплектувані вакансій, і ,зокрема, на компенсації витрат у розмірі ЄСВ на загальнообов’язкове соціальне страхування при працевлаштуванні соціально- вразливих верств населення.

  Начальник Брусилівського відділення Коростишівського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Л. Липко зупинилась на перевагах легальної зайнятості та впровадженні сучасних електронних сервісів ПФУ (SMS-інформуванні та веб-порталі ).

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Л. Білокур, заступник начальника відділу соціальних послуг

Брусилівської районної філії Житомирського ОЦЗ