Брусилівська центральна бібліотека ім.Г.М.Ткаченка щиро вдячна народному депутату України Павлу Дзюблику та його представнику в Брусилівській ОТГ Наталії Осадчук за підтримку та сприяння у зміцненні матеріально-технічної бази - надані кошти для придбання ноутбука та рідкокристалічного телевізора, які ми й отримали у ці святкові дні.

   Дуже приємно, що за розвиток бібліотек вболівають, не забувають та піклуються. Адже подарунок бібліотеці - то дарунок для усієї громади, для усіх користувачів та відвідувачів, які приєднуються до щирих слів подяки. 
Забезпечення бібліотеки новою комп'ютерною технікою відкриває нові можливості для покращення якості інформаційного обслуговування мешканців і гостей громади, а також освіти й змістовного дозвілля в першу чергу підростаючого покоління, що є великою інвестицією у майбутнє. Ваша підтримка, шановний Павле Володимировичу - свідчення Вашого небайдужого ставлення і розуміння непересічної важливості цього. І поки такі люди живуть і працюють, то буде жити й процвітати Україна. 
   Ще раз висловлюємо найтепліші слова подяки за Вашу активну життєву позицію, натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Нехай новий рік стане для Вас успішним і плідним, щедрим на здобутки й добрі справи, мир та спокій!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 



Л.А.Комарова, директор Брусилівської центральної бібліотеки ім.Г.М.Ткаченка