Фото без опису Ніхто сьогодні не застрахований від надзвичайних ситуацій чи подій, а тому важливим й необхідним є своєчасне попередження, реагування на лиха, що загрожують населенню. Як свідчить статистика, аварії, пожежі, екстремальні ситуації були й залишаються гіркими реаліями, є причиною серйозних, трагічних наслідків. Проте, продовжують гинути люди  внаслідок різних трагічних випадків.

 

  Незважаючи на наші численні застереження, на жаль, продовжують гинути люди через цю шкідливу звичку. Саме винуватцями більшої половини пожеж в житлових будинках є необережні курці. І дуже прикро, що заручниками стають не тільки винуватці, а й люди, які живуть поруч.

  Варто зазначити, що майже всі пожежі з трагічними наслідками виникають у житловому секторі, переважно сільської місцевості. Розвиток подій іде за одним і тим же сценарієм. Людина випила, потім закурила у ліжку та не помітила, як задрімала і при цьому випустила недопалок із рук. Саме цей фактор стає причиною десятків трагічних випадків.

 Тож, шановні громадяни, щоб не сталося лиха, звертаємось до вас з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя, життя своїх близьких. Не піддавайте себе і оточуючих вас людей смертельній небезпеці. Адже від таких прописних істин залежить ваше благополуччя!

 

Завжди пам'ятайте, що тільки суворе додержання правил безпеки допоможе вам уникнути непоправного лиха.

 

 

      Брусилівський РС УДСНС України у Житомирській області