Фото без описуБрусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних  посад:

 - головний  спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Брусилівської селищної ради (2 посадові особи):

1) у сфері містобудування та архітектури;

2) у сфері земельних відносин,

- державний реєстратор відділу юридичного забезпечення та державної реєстрації Брусилівської  селищної ради ( 2 посадові особи):

1) у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань;

2) у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень.

 

                                                     Основні вимоги до кандидатів:

Головний  спеціаліст відділу містобудування, архітектури та земельних відносин - повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр). Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. Вільне володіння державною мовою, володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків;

Державний реєстратор відділу юридичного забезпечення та державної реєстрації Брусилівської  селищної ради - повна вища юридична освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр).  Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років. Вільне володіння державною мовою, володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дати опублікування оголошення (до 05.01.2018 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2

Телефон для довідок:  30473  

                  

Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік ( тип декларації - кандидата на посаду).

 

 

 

    В.В.Габенець, селищний голова