Фото без описуВ зв’язку з необхідністю проведення експертної оцінки об’єктів, що перебувають в комунальній власності Брусилівської селищної ради, Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області оголошує конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності, що будуть залучені для проведення незалежної оцінки  комунального майна 

З МЕТОЮ ПЕРЕДАЧІ В КОРИСТУВАННЯ НА УМОВАХ ОРЕНДИ:

  • індивідуально визначеного ( нерухомого) майна частину приміщення другого пускового комплексу Брусилівської центральної районної лікарні  (нежитлове приміщення денного стаціонару-маніпуляційний кабінет), яке знаходиться на балансі КУ»Брусилівська центральна районна лікарня» площею 13,6кв.м. за адресою за адресою Житомирська обл., Брусилівський район, смт. Брусилів, вул.. Лермонтова,41, для розміщення медичної лабораторії.

         Разом зі звітом оцінювач зобов’язаний надати рецензію на виконану роботу.

Конкурсний відбір суб’єктів оціночної  діяльності буде здійснюватися відповідно  до Положення про конкурсний відбір суб’єктів  оціночної діяльності, затвердженого наказом Фонду державного майна України від 31.12. 2015 року №2075 і зареєстрованого  у Міністерстві юстиції України 15.01.2016 року за №60/28190 (далі Положення).

Претенденти на участь в конкурсі подають до Брусилівської селищної ради  Брусилівського району Житомирської області конкурсну документацію згідно  з пунктом 5 розділу ІІ вищевказаного Положення.

Конкурс   відбудеться  15  серпня  2017 року  о 10.00 годині за адресою:  вул. Небесної Сотні, 2, смт. Брусилів, Житомирської області.

Документи  на участь у конкурсі  приймаються протягом 9 робочих днів з дня опублікування оголошення за адресою: вул. Небесної Сотні, 2, смт. Брусилів, Житомирської області.

телефон для довідок  (04162) 31842

Оплату гарантуємо провести згідно договору, наданого рахунка та акта виконаних робіт.

 

                                                                                                                               Брусилівська селищна рада