Сьогодні відбулося громадське обговорення актуалізованої Стратегії Розвитку Брусилівської селищної  територіальної громади на період до 2027 року, у якому взяв участь секретар селищної ради Віктор Шкуратівський.

Фото без опису

  Методолог, фахівець з розвитку цифрової демократії, член координаційної ради з питань реалізації в Україні Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», керівник ГО «Форум розвитку громадянського суспільства» Олексій Коваленко.

Фото без опису

 Начальник відділу планування,  економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради Леся Корнієнко.

Фото без опису

 На обговоренні були присутні жителі громади, депутати Брусилівської селищної ради, представники  громадських організацій, керівники   підприємств, установ та організацій.

 Леся Корнієнко усіх присутніх ознайомила з проєктом актуалізованої Стратегії Розвитку Брусилівської селищної    територіальної громади на період до 2027 року. Олексій Коваленко під час виступу наголосив на усіх перевагах нашого проєкту актуалізованої  Стратегії розвитку. Поспілкувалися з присутніми, надали відповіді на питання.

 Дякуємо усім за участь в громадському обговоренні! Думка кожного є важливою для розвитку нашої громади!