09.09.2024 року відбулося засідання Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади.
   На засіданні розглядалися наступні питання:              
1. Звіт про роботу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
2. Алгоритм надання соціальних послуг по зафіксованим фактам домашнього насильства і насильства за ознакою статі на території Брусилівської селищної ради.
3. Про основні напрями реалізації заходів протидії домашньому насильству за     ознакою статі, гендерної рівності та торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади. 
4. Про проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи з дітьми та підлітками з питань протидії домашньому насильству та насильству за ознакою, гендерної рівності та торгівлі людьми. 
5. Забезпечення  популяризації через засоби масової інформації питання забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків для зменшення гендерної нерівності, формування «нульової» толерантності до насильства та дискримінації, розвінчування гендерних стереотипів, недопущення сексизму, об’єктивного ставлення до жінок і чоловіків. Проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи з дітьми та підлітками з питань протидії домашньому насильству та насильству за ознакою, гендерної рівності та торгівлі людьми.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису