Фото без опису

04 вересня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: селище Брусилів, вулиця Небесної Сотні, 2 відбулось  дев’яносто третє чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

 

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 48 питань.   

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про роботу відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  2. Про виконання Програми організації харчування дітей дошкільного та шкільного віку в закладах освіти Брусилівської селищної ради на 2021-2024 роки за звітний період 2023-2024 року.
  3. Про роботу КНП «Брусилівська лікарня» за звітний період 2023-2024 року.
  4. Про затвердження звіту про стан готовності комунальних підприємств, установ, закладів Брусилівської селищної ради до опалювального сезону 2024-2025 року.
  5. Про проведення на території Брусилівської селищної територіальної громади  інвентаризації  списків осіб, що  перебувають на обліку  громадян,

   які  потребують  поліпшення  житлових  умов  та  моніторингу  сукупного

   доходу громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку.

  1. Про роботу комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  2. Про роботу комісії з формування, уточнення, перевірки та надання пропозицій стосовно потреби, щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  3. Про затвердження плану проведення заходів з відзначення Міжнародного дня людей  похилого віку та Дня ветерана України на території Брусилівської селищної  територіальної громади.
  4. Про затвердження плану  проведення  заходів на  території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади з відзначення Дня захисників і захисниць України.
  5. Про внесення змін до Положення про Комісію із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду).
  6. Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) Захисників  і Захисниць України, члену сім’ї загиблого(померлого) Захисника чи Захисниці України для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  7. Про надання матеріальної допомоги на лікування Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей.
  8. Про надання матеріальної допомоги Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей, у зв’язку із складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  9. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  10. Про надання матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов, які потерпіли в наслідок стихійного лиха.
  11. Про надання матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  12. Про внесення змін до Порядку взаємодії відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради з структурними підрозділами, старостами Брусилівської селищної ради з питань надання адміністративних послуг та порядку проходження документів.
  13. Про взяття на квартирний облік Боровик Г.Г.
  14. Про взяття на квартирний облік Тимошиної С.Г.
  15. Про взяття на квартирний облік Гайової Л.М.
  16. Про взяття на квартирний облік Бахілова Я.О.
  17. Про взяття на квартирний облік Шклярука В.П.
  18. Про передачу гр. Жуковій  В.В. у власність житлового будинку розташованого за адресою: с. Водотиї вул. Квітнева, 67 Б.
  19. Про надання дозволу Рудницькій І.В. на подання заяви до Брусилівської селищної ради про затвердження технічної документації на земельну ділянку від імені малолітньої дитини.
  20. Про доцільність цілодобового перебування дитини, позбавленої батьківського  піклування Кошмака І.В.  в  закладі інституційного догляду

та виховання дітей.

  1. Про доцільність цілодобового перебування дитини – сироти Пастрами О.О. в  закладі інституційного догляду та виховання дітей.
  2. Про доцільність цілодобового перебування дитини, позбавленої батьківського піклування Сябро О.С. в  закладі інституційного догляду та виховання дітей.
  3. Про надання дозволу гр. Колбовському Я.М. на право підпису від імені малолітньої дитини.
  4. Про втрату Морозовою С.Ю. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  5. Про надання дозволу неповнолітній дитині Нечипоренко Д.І. на вчинення правочину.
  6. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Осівці, вул. Червона, 16.
  7. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: село Осівці.
  8. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: село Водотиї.
  9. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: с. Привороття, вул. Звіздальська.
  10. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: смт. Брусилів, вул. Хомутецька.
  11. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Нові Озеряни, вул. Коротюків, 8.
  12. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: смт. Брусилів, вул. Центральна.
  13. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: селище Брусилів, вул. Небесної Сотні.
  14. Про розгляд заяви ФОП Присяжнюка Василя Миколайовича щодо можливості розміщення п’яти зблокованих тимчасових споруд за адресою: селище Брусилів, вул. Миру, 19-А.
  15. Про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті селищної ради.
  16. Про створення та функціонування осередку для викладання навчального предмета «Захист України».
  17. Про     встановлення     розміру   платних    послуг,   які    надаються      КЗ

«Брусилівська дитячо-юнацька   спортивна школа» Брусилівської селищної ради.

  1. Про встановлення для КП «Господар» Брусилівської селищної ради вартості послуги з реалізації деревини непромислового використання 1 м3.
  2. Про втрату чинності рішень виконавчого комітету селищної ради.
  3. Про взяття на облік гр. Лисьонкової В.О., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади
  4. Про взяття на облік гр. Сочан О.М., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  5. Про взяття на облік гр. Кулішової М.І., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  6.  Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.

 

 

 

 

 

Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради