16 серпня у Осівцях відсвяткували День села. Свято села – це особливий день для кожної громади. Свято, яке об'єднує людей різних поколінь, допомагає зберегти традиції та історію населеного пункту,  свято, яке створюється спільною працею всіх мешканців. Це свято для тих, для кого Осівці стали долею: хто народився і виріс тут, хто був переселений з чорнобильської зони чи зони бойових дій, хто приїхав  і залишився тут назавжди.

 Біля Осівецького сільського клубу пройшов концерт за участю аматорів Брусилівського селищного будинку культури, Заслуженої артистки естрадного мистецтва України Поліни Вітер та Заслуженого діяча естрадного мистецтва України Олександра Вітра.

 З теплими словами привітань до місцевих жителів та гостей звернулася староста Танасова Катерина Сергіївна та вручила подяки тим родинам, які мають активну життєву позицію і приносять вагомий особистий внесок у розвиток свого села та громади.

 Вшанували пам'ять героїв, що полягли у боротьбі, захищаючи суверенітет, незалежність та територіальну цілісність нашої України, хвилиною мовчання.

 До організації свята долучилася команда волонтерів села Осівці на чолі з Новохатньою Ніною Михайлівною.

 Під час заходу було зібрано на потреби Збройних Сил України 16 000 гривень.

 Святкування ще раз підкреслило згуртованість, веселу вдачу щирих і талановитих жителів, які вміють і працювати, і відпочивати, саме в такі свята, кожен відчуває себе частиною великої осівецької родини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису