Фото без опису

07 серпня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: селище Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  дев’яносто перше чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 48 питань.   

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про роботу служби у справах дітей Брусилівської селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  2. Про роботу КНП «Центр ПМСД» Брусилівської селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  3. Про виконання Програми підтримки фермерських та особистих селянських господарств Брусилівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки за звітний період 2023- 2024 року.
  4. Про роботу відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  5. Про відзначення Дня молоді та затвердження плану заходів.
  6. Про затвердження плану проведення заходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади  з  відзначення Дня Державного Прапора України, 33-ї річниці незалежності України та Дня селища Брусилів.   
  7. Про роботу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  8. Про роботу комісії з житлових питань при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2023-2024 року.
  9. Про продовження строку дії договору з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування  №1 у смт  Брусилів «вул. Весняна-Лікарня».
  10. Про надання матеріальної допомоги на лікування Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей.
  11. Про надання матеріальної допомоги Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей, у зв’язку із складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  12. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  13. Про надання матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов, які потерпіли в наслідок стихійного лиха.
  14. Про надання матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  15. Про відмову у наданні матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов, які потерпіли внаслідок стихійного лиха.
  16. Про взяття на квартирний облік  Верещагіної Ю.О.
  17. Про взяття на квартирний облік Нікітіної Г.В.
  18. Про взяття на квартирний облік Скрипки Є.С.
  19. Про взяття на квартирний облік Бурейко Л.В.
  20. Про взяття на квартирний облік Дюканової-Ботвинчук Т.А.
  21. Про взяття на квартирний облік Зубенко Т.Г.
  22. Про взяття на квартирний облік Молоткова Ю.В.
  23. Про взяття на квартирний облік Романенко Т.В.
  24. Про взяття на квартирний облік Шестак Н.І.
  25. Про взяття на квартирний облік Оверчук О.С.
  26. Про внесення змін до Переліку об’єктів (квартир, будинків, жилих приміщень у гуртожитках) житлового фонду комунальної власності  Брусилівської селищної ради.
  27. Про реєстрацію гр. Тимошенка Владислава  Володимировича помічником дієздатній фізичній особі Тимошенко Тетяні Миколаївні, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  28. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків опікуна гр. Макухою Вірою Іванівною  щодо гр. Макухи Анастасії Сергіївни.
  29. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про заміну піклувальника та можливість виконання обов’язків піклувальника гр. Андрусенком Сергієм Леонідовичем щодо  обмежено дієздатної фізичної особи Андрусенка Олександра Леонідовича.
  30. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків опікуна гр. Максименком Дмитром Олександровичем щодо гр. Романенко Ганни Федорівни.
  31. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: село Дібрівка, провулок Центральний 1, будинок 21.
  32. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Осівці, вул. Червона, 44.
  33. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: село Хомутець, 49.
  34. Про присвоєння поштової адреси об’єкту  незавершеного будівництва розташованого в межах Обслуговуючого кооперативу «Ставищенський садово-дачний», вулиця Банкова.
  35. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: село Соболівка, вул. Садиба.
  36. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: село Яструбна.
  37. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Осівці.
  38. Про встановлення опіки над майном, що належить на праві власності дитині-сироті Вієру В.А.
  39. Про надання дозволу неповнолітній дитині Антоненко О.О. на вчинення правочину.
  40. Про надання Шевчуку М.В. статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.
  41. Про розгляд заяви Остроуха М.О. щодо надання дозволу на вчинення правочинів на ім’я малолітньої дитини.
  42. Про доцільність продовження терміну перебування дітей, позбавлених батьківського піклування в  спеціалізованому закладі.
  43. Про надання дозволу органу опіки та піклування Брусилівської селищної ради на реєстрацію місця проживання малолітніх дітей.
  44. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Габакан М.В.
  45. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Зеленського І.В.
  46. Про   встановлення    опіки  над   дитиною,    позбавленою   батьківського піклування Дзюбенко Ангеліною Анатоліївною.
  47. Про внесення змін до Переліку замовників (підприємств, установ, організацій) суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  48. Про розгляд заяви ПП «ПРОМ-ТОРГ».

 

 

 

      Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради