Фото без опису

 Відповідно до Законів України: «Про місцеве самоврядування  в Україні», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», на виконання п. 61 постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 560 «Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період» та з метою організації роботи щодо встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) рішенням виконавчого комітету селищної ради від 03.07.2024 № 2336 створено Комісію із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради (далі – Комісія). Даним рішенням затверджено Положення про Комісію та її склад. 

Голова Комісії   – Приходько Світлана Василівна, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  селищної ради,

Секретар Комісії – Степанченко Інна Олександрівна, головний  спеціаліст відділу соціального захисту населення  селищної ради.

Комісія створена з метою розгляду заяв осіб, які проживають на території Брусилівської селищної територіальної громади, які здійснюють догляд (постійний догляд) для складання актів про встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду).  

Формою роботи Комісії є засідання, які скликаються за потребою – по мірі надходження заяв але не рідше одного разу на тиждень.  Засідання Комісії є правомочними, якщо на них присутні не менше половини її складу. Рішення Комісії приймається більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні. Староста (старости) на підвідомчій території, депутат (депутати)  на закріпленій території офіційно представляє внутрішню громаду, бере участь у засіданні комісії при розгляді питань, що стосуються інтересів членів відповідної внутрішньої громади, має право голосу з тих питань, що конкретно стосуються інтересів членів відповідної внутрішньої громади.

Подання заяв особами (військовозобов’язаними), які проживають на території Брусилівської селищної територіальної громади, які здійснюють догляд (постійний догляд) та отримання Актів про встановлення факту здійснення особами догляду (постійного догляду) здійснюються за адресою: селище Брусилів, вулиця Небесної Сотні, 2.   

Заява військовозобов’язаним повинна бути подана особисто до загального відділу Брусилівської селищної ради.  Військовозобов’язаний несе відповідальність за достовірність даних, поданих для складення Акта.

 

Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету селищної ради