Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  11 липня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: селище Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  вісімдесят дев’яте  позачергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

    На розгляд позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 17 питань.      

                                                    

Порядок денний:

  1. Про надання матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов, які потерпіли внаслідок стихійного лиха.
  2. Про відмову у наданні матеріальної допомоги жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов, які потерпіли внаслідок стихійного лиха.
  3. Про надання Гаргаєвій О.І. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  4. Про надання Гаргаєву І.І. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  5. Про надання Гаргаєву М.І. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  6. Про надання Гаргаєву О.І. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  7. Про надання Дзюбенко А.А. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  8. Про надання Морозовій С.Ю. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.
  9. Про затвердження Рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Брусилівської територіальної громади від 09.07.2024 № 10.
  10. Про визнання результатів засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  11. Про встановлення тарифів на вивіз твердих побутових відходів (ТПВ) з територій населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади Комунальним підприємством «Добробут» Брусилівської селищної ради.
  12. Про затвердження графіка вивозу твердих побутових відходів Комунальним підприємством «Добробут» Брусилівської селищної  ради з територій населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  13. Про внесення змін до складу постійно діючої Робочої групи з питань співробітництва територіальних громад та розвитку Брусилівської селищної територіальної громади.
  14. Про утворення   мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
  15. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку з поточного ремонту  котельні адмінприміщення Брусилівської селищної ради за адресою: вул. Центральна, 5, с. Привороття, Житомирський район, Житомирська область.
  16. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку з поточного ремонту  котельні адмінприміщення Брусилівської селищної ради за адресою: вул. Ніни Сосніної, 21, с. Нові Озеряни, Житомирський район, Житомирська область.
  17. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку з поточного ремонту  котельні адмінприміщення Брусилівської селищної ради за адресою: вул. Небесної Сотні, 2, селище Брусилів, Житомирський район, Житомирська область.

 

 

 

           Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради