Краса квітів радує нас і дає можливість відпочивати від важкого сьогодення.

  У свята найгуманніша та найестетичніша мета: нагадати про красу життя і природи, привернути людську увагу до нашої природи, залучити до збереження рослинності. Це ще один привід провести день на природі, подарувати радість і усмішку коханим та рідним. Таке свято підходить і для сімейного відпочинку, і для романтичного побачення, і для робочого дня фотографа або художника.

  А ми зараз усі фотографи і хочемо, щоб і малі, і дорослі могли бачити красу, яка оточує нас, адже за щоденними клопотами немає часу розглядати все довкола. Отож, музей Олексія Макаренка оголошує щорічний фотоконкурс квітів "Дивосвіт навколо нас", щоб спонукати людей спостерігати за довкіллям і бачити прекрасне.

Умови конкурсу:

1. Сфотографувати квіти. Це може бути фото квіточки у вигляді якоїсь тваринки чи дивні квіти незвичайної форми.

2. На фото має бути підтвердження того, що саме ви його зробили, а не скачали з інтернету (наприклад, перед тим, як фотографувати, в куточку покладіть якусь річ).

3. Світлину з цікавою назвою надсилати до 18 липня включно в месенджер адміністратору групи Олені Косарчук https://www.facebook.com/profile.php?id=100004133555466.

4. 19 липня всі фото під номерами одночасно будуть викладені в групі для голосування протягом 5 днів https://www.facebook.com/groups/709400596766792.

5. Кількість голосів під фото і визначить переможців.

6. Вік учасників та кількість фото не обмежені.

7. Нагородження переможців символічними призами відбудеться в музеї "Дивосвіт Олексія Макаренка" на відзначенні 88-ї річниці від дня народження Олексія Макаренка.

 Поспішайте, бо час подачі фото дуже короткий!!!

Бажаємо успіхів!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису