29 червня в Осівцях відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. На ярмарку можна було придбати солодощі та вироби ручної роботи. Учасники ярмарку намагалися не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників.  Під час акції було зібрано 30 000 грн.! Захід відбувся за підтримки Брусилівського селищного голови Володимира Габенця.

  Під час ярмарку пройшов концерт за участю аматорів сцени громади. На якому виступили староста Катерина Сергіївна Танасова, Кузьменко Любов Павлівна – мати захисника, команда родини Стасюків.

 Дякуємо всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил! Особлива подяка організаторам заходу Новохатній Ніні Михайлівні та її команді волонтерів.

  Благодійний ярмарок став яскравим прикладом того, як спільними зусиллями можна зробити добру справу.

 Наша СИЛА – у нашому ЄДНАННІ!

 Об’єднуймо зусилля заради Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису