22 червня, український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів жертв Другої світової війни. Пам'ятна дата була встановлена Указом Президента України від 17 листопада 2000 року. Вшанування пам'яті жертв війни є надзвичайно важливою та обов'язковою складовою суспільного життя в Україні. Україна віддавала велику жертву під час різних війн у своїй історії, і вшанування пам'яті тих, хто положив своє життя на вівтарі боротьби за незалежність та свободу країни, є нашим моральним обов'язком.

Фото без опису Сьогодні, біля обеліска Слави в Брусилові відбулося зібрання до Дня скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні за участі секретаря Брусилівської селищної ради Віктора Шкуратівського, голови районної організації ветеранів війни та праці Миколи Гаєвського та працівників культури громади.

 Сьогодення історії нашої держави навчає нас особливо гостро усвідомлювати ціну свободи, миру та безпеки. Тож священним обов’язком кожного із нас є – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстоював і відстоює зі зброєю в руках наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір. Вшановуючи пам’ять минулого, ми ніколи не забуваємо про сьогодення!

 Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим Героям!

Фото без описуФото без описуФото без опису