Фото без опису

  13 червня 2024 року відбулося чергове засідання гуманітарного штабу Брусилівської селищної територіальної громади. Учасники розглянули звернення від старостинських округів та ухвалили низку рішень щодо надання гуманітарної допомоги. Кошти в сумі 117 тис.  349 грн. надійшли від комунальних установ, підприємств, старост та структурних підрозділів Брусилівської селищної ради.

 На засіданні гуманітарного штабу були виділені кошти на придбання вакууматора, маскувальних сіток та автомобільного комплекту нічного бачення, а також виділені кошти для підтримки та реабілітації військових, які перебувають на лікуванні у Брусилівській лікарні. Значну суму коштів було виділено на виготовлення дронів для благодійної організації «Збережемо єдність».

 Гуманітарний штаб Брусилівської селищної територіальної громади продовжує свою діяльність та підтримку Збройних Сил України, наших земляків, які боронять Україну від окупантів. Дякуємо всім, хто підтримує і долучається до збору коштів. Спільна мета наближає нашу Перемогу та допомагає пережити складні воєнні часи.

Слава Україні!

Героям Слава!