Щороку, в перший день літа, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості, яскравих мрій, веселощів і щирих посмішок! 

  04 червня у Брусилівському селищному будинку культури було проведено святковий концерт до Дня захисту дітей, на якому відбулося нагородження переможців конкурсу читців «Зірка полину», конкурсу дитячих малюнків «Чорнобильська палітра» і «Моя дитяча мрія» та юних талантів, які приймали участь в обласних фестивалях-конкурсах. Усі переможці отримали грамоти та приємні подарунки. Після концерту всіх дітей пригостили морозивом.

 Діти - це наше майбутнє. Їхнє благополуччя та щастя залежить від нас, дорослих. Ми повинні зробити все можливе, щоб створити для них світ, де вони будуть почуватися безпечно і захищено.

 У цей день завдяки Богові та Збройним Силам України, діти нашої громади мали можливість відсвяткувати день захисту дітей!

 Бажаємо всім дітям щастя, миру, міцного здоров'я та здійснення всіх мрій!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису