Фото без опису

03 квітня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  вісімдесят третє чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 71 питання.        

                                                          

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про виконання бюджету Брусилівської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року.
  2. Про виконання Комплексної програми соціального захисту населення Брусилівської селищної територіальної громади на 2022-2026 роки за звітний період 2023 року.
  3. Про виконання Програми  створення, утримання фонду захисних споруд цивільного захисту та організації заходів, пов’язаних з проведенням їх технічної інвентаризації на 2021-2025 роки за звітний період 2023 року.
  4. Про затвердження звіту про результати проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування селищної ради покладених на них обовязків і завдань за період 2023 року.
  5. Про виконання опікунами, піклувальниками  обов’язків щодо виховання дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа за звітний період 2023 року.
  6. Про затвердження плану проведення  заходів, пов’язаних із 38-ми роковинами Чорнобильської катастрофи на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  7. Про стан виконання умов Договору оренди землі № 532-03-10 від 15.06.2023.
  8. Про внесення змін до складу Координаційної ради з питань гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії   торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  9. Про внесення змін до складу Координаційної ради  з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  10. Про надання дозволу на торгівлю алкогольними напоями.
  11.  Про внесення змін до складу розрахунково – аналітичної групи Брусилівської субланки Житомирської районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Житомирської області.
  12. Про внесення змін до переліку консультаційних пунктів та їх керівного складу.  
  13. Про внесення  змін  до  складу комісії  з питань ТЕБ та НС при виконавчому комітеті селищної ради.
  14. Про внесення змін до складу Робочої  групи для об’єктивного вивчення питання щодо аналізу, економічного обґрунтування розрахунків  тарифів на окремі види послуг, які вносяться на затвердження Брусилівської селищної ради.
  15. Про внесення змін до складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  16. Про внесення    змін  до   складу    уповноваженої    оцінної     комісії     при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  17. Про внесення    змін  до   складу  комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  18. Про внесення    змін  до   складу  комісії з питань нагороджень при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  19. Про внесення змін до складу адміністративної комісії  при виконавчому комітеті селищної ради.
  20. Про внесення змін до складу постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Брусилівської селищної ради.
  21. Про внесення  змін  до  складу  комісії  з  питань   захисту   прав   дітей   при виконавчому комітеті  селищної ради.
  22. Про внесення змін до складу Мультидисциплінарної  команди з надання соціальних послуг.
  23. Про внесення змін до складу міждисциплінарної команди для організації соціального захисту  дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.
  24. Про встановлення розміру надання одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  25. Про надання одноразової грошової допомоги членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  26.  Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) Захисників  і Захисниць України, члену сім’ї загиблого (померлого) Захисника чи Захисниці України для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  27. Про надання матеріальної  допомоги на лікування Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей.
  28. Про надання матеріальної допомоги Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей, у зв’язку із складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  29. Про відмову у наданні матеріальної або грошової допомоги Захисникам і Захисницям України, членам їх сімей.
  30. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  31. Про відмову жителям громади у наданні матеріальної допомоги.
  32. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство» за І квартал 2024 року.
  33. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані Приворотським комунальним підприємством «Комунальник» за І квартал 2024 року.
  34. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги  водопостачання надані Комунальним підприємством «Господар» Брусилівської селищної ради за І квартал 2024 року.
  35. Про  призначення відповідальної особи за ведення обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов на території Брусилівської селищної територіальної громади. 
  36. Про  призначення відповідальної особи за взяття громадян на соціальний квартирний облік та його ведення.
  37. Про  покладання обов’язків щодо збирання та оформлення документів для приватизації житлового фонду на території Брусилівської селищної ради.
  38. Про  призначення відповідальної особи за проведення розрахунків вартості надлишкової загальної площі (будинку) квартири, жилого приміщення в гуртожитку, кімнати у комунальній квартирі, що приватизується.
  39. Про внесення   змін   до складу комісії з обстеження стану жилих будинків (жилих приміщень). 
  40. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на території Брусилівської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року.
  41. Про продовження дії договору найму житлового приміщення віднесеного до житлового фонду соціального призначення укладеного з гр. Вакуленко А.М.
  42. Про взяття на квартирний облік Ткаченка А.П.
  43. Про взяття на квартирний облік Лафіцького В.В.
  44. Про взяття на квартирний облік Заруднього Р.М.
  45. Про взяття на квартирний облік Черних І.С.
  46. Про взяття на квартирний облік Головащук Т.В.
  47. Про взяття на квартирний облік Афанасьєвої М.Т.
  48. Про затвердження Плану заходів з проведення Дня довкілля на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади
  49. Про розгляд заяви ФОП Висоцького Володимира Олексійовича  щодо можливості розміщення трьох зблокованих тимчасових споруд за адресою: с. Морозівка, вул. Львівська, 138.
  50. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: с. Соболівка, вул. Центральна.
  51. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Скочище, вул.  Мороженка, 40-Б.
  52. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: с. Ставище, вул. Садова.  
  53. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Хомутець.
  54. Про    присвоєння  поштової  адреси   об’єкту    завершеного      будівництва розташованого за адресою: с. Водотиї, вул. Шевченка.
  55. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Озера.
  56. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна в результаті поділу розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Будівельників, 18.
  57. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна в результаті поділу розташованого за адресою: с. Краківщина, вул. Щорса,  27.
  58. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна в результаті поділу розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Народицька, 28.
  59. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованого за адресою: смт Брусилів, вул.  Райдужна.
  60. Про реєстрацію гр. Мешковця Сергія Олександровича помічником дієздатній фізичній особі Мешковцю Олександру Геюєвичу, який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  61. Про реєстрацію гр. Висоцького Віктора Олексійовича помічником дієздатній  фізичній особі Войту Сергію Станіславовичу, який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  62. Про відмову у реєстрації гр. Бондаренка  Леоніда Леонідовича помічником дієздатній фізичній особі Бондаренко Євдокії Павлівні, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  63. Про відмову у реєстрації гр. Бондаренка  Леоніда Леонідовича помічником дієздатній фізичній особі Бондаренку Леоніду Павловичу, який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  64. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, тверде паливо і скраплений газ членам сімей загиблих (померлих)  Захисників і Захисниць України.
  65. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради, в частині надання матеріальної та грошової допомоги жителям громади.
  66. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг, тверде паливо і скраплений газ особам з інвалідністю І-ІІ групи по зору та членам їх сімей, які проживають разом з ними.
  67. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі.
  68. Про встановлення опіки над дитиною-сиротою Чернягою А.О.
  69. Про встановлення піклування над дитиною-сиротою Вієру В.А.
  70. Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав Цуркан М.С.
  71. Про втрату чинності рішень виконавчого комітету селищної ради.

 

   Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради