9 березня в Осівецькому сільському клубі відбулася зустріч з матерями наших земляків - захисників. На початку зустрічі всі присутні вшанували пам’ять загиблих Героїв хвилиною мовчання.

 Основна мета зустрічі, яка відбулася – засвідчити рідним воїнів, що вони не забуті і не покинуті. Висловити підтримку та подякувати за синів. З нагоди свята весни і вшанування прекрасної половини людства старостою Катериною Танасовою жінкам були вручені солодощі, а також продуктові набори та Біблії від родини Медведєвих.

 Під час зустрічі в залі панувала тепла та дружна атмосфера, а всі присутні мали змогу послухати українські пісні та патріотичні вірші.

 Є у світі одне слово, перед яким усі народи низько схиляють голови. Це слово – «Мати». Сотні матерів звичайних українських хлопців сьогодні об'єднані спільною бідою та гордістю за своїх синів. І немає щирішої молитви за материнську. Лише материнська любов не знає кордонів страху та сумнівів.

 Дякуємо всім, хто долучився до організації зустрічі.

 Весни і миру всім!

 Нехай Бог почує нашу спільну молитву про мир в Україні.

 Єднаймося в захисті країни!

 Будьмо разом! Віримо в Україну!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису