Для роботи патронатними вихователями шукаємо сім'ї, які готові в своїх домівках доглядати за дітьми, що потребують захисту.

Гарантовані: заробітна плата, кошти на виховання дитини, комплексна професійна підтримка.

Фото без опису

Патронат над дитиною – забезпечення найкращих інтересів дітей. Одним із пріоритетних завдань держави є соціальний захист дітей, створення сприятливих умов для їхнього фізичного, інтелектуального та духовного розвитку, забезпечення права кожної дитини на сім'ю. Особливо актуальною формою виховання дітей, які в силу життєвих обставин залишились без батьківського піклування є – сім'я патронатного вихователя

Метою патронату є забезпечення права кожної дитини, яка опинилася в складних життєвих обставинах, виховуватися у сприятливому та безпечному сімейному середовищі шляхом відновлення здатності батьків (осіб, які їх замінюють) опікуватися дитиною та виховувати її, а в разі неможливості –вчинення заходів щодо захисту дитини та прийняття рішень щодо її влаштування до постійної форми сімейного виховання, яка найбільше відповідає потребам дитини.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Служби у справах дітей Брусилівської селищної ради за адресою: вул. Небесної Сотні, 2, смт Брусилів, Житомирський район, Житомирська область.