27 січня  та 10 лютого 2024 року на базі Брусилівського ліцею № 1 ім. І.І. Огієнка та Брусилівського ліцею ім. Г.О.Готовчиця для вчителів початкових класів, вихователів ГПД та асистентів вчителів ЗЗСО Брусилівської громади було проведено тренінги за освітньою програмою підвищення кваліфікації «Діяльнісний підхід в початковій школі в реаліях сьогодення» у рамках реалізації Меморандуму про взаєморозуміння між МОН України та The LEGO Foundation щодо впровадження ігрових та діяльнісних методів навчання в освітній процес закладів освіти.

  Педагоги працювали з Людмилою Власенко та Фамілярською Ларисою, регіональними тренерами, які продемонструвала на практиці партнерську роль педагога-дизайнера освітнього процесу, як вибудовувати взаємодію з дітьми відповідно до їхніх інтересів і потреб з урахуванням освітнього контексту.

  Навчання пройшло у теплій, дружній атмосфері. Педагоги генерували креативні ідеї, приймали нестандартні рішення, активно включалися у роботу, фантазували, креативно та творчо підходили до виконання поставлених завдань, щиро ділилися досвідом, що сприяло, підвищенню фахового рівня та професійної майстерності учасників тренінгу.

  Учасники отримали потужний позитивний імпульс для подальшої реалізації реформи НУШ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису