8-9 лютого 2024 року представники закладів та установ освіти Брусилівської селищної ради взяли участь у дводенному воркшопі у форматі Training Camp «Впровадження шкільного громадського бюджету в українських громадах». Метою заходу є зміцнення спроможності вчителів та відповідальних осіб з боку органів місцевого самоврядування у визначені терміни впровадити шкільний громадський бюджет в громадах.
 За результатами тренінгу та подальшої менторської підтримки експертів проєкту Рада Європи: громадська участь, учасники та учасниці будуть організовувати ШГБ в школах та проведуть навчальні тренінги для учнів та учениць. Планується, що в кожній школі до травня 2024 року буде розроблено і зареєстровано в системі e-DEM проєкти, з яких учні та учениці шляхом електронного голосування оберуть проєкти-переможці, що будуть успішно реалізовані до кінця 2024 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису