Фото без опису

 Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб Брусилівської селищної ради, посади яких  віднесені до 7 категорії класифікації посад в органах місцевого  самоврядування:

- головного спеціаліста  відділу юридичного забезпечення – 1 (одна) посадова особа, за  спеціальністю «право»;

- головного спеціаліста  служби у справах дітей – 1 (одна) посадова особа, за спеціальностями «соціальна робота», «педагогіка».

Загальні кваліфікаційні вимоги до кандидатів на посаду - вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою.

Без вимог до стажу роботи.

  Знання Конституції України, законів України:  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про службу в органах місцевого самоврядування»,  «Про запобігання  корупції», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей»,  «Про звернення громадян». Цивільний процесуальний кодекс України, Господарський процесуальний кодекс України, Цивільний кодекс України,  Кодекс законів про працю України,    Житлове законодавство України, укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

 Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

 Кандидати на посади подають до відділу організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради:

  • заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних).

Перед поданням необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, повинні подати електронну декларацію за минулий рік (тип декларації – кандидата на посаду).  

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 07.03.2024 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Житомирський район, смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2

E-mail: kadry@brusylivska-gromada.gov.ua

Телефон для довідок:  30322, моб. 0969459093 

 

  Володимир ГАБЕНЕЦЬ, селищний голова