Сьогодні на тренування до Старосілецького та Кам’янобрідського ліцеїв завітали начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, його заступник Юрій Денисовець, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк, представники Старосілецької територіальної громади та ЗМІ.

Фото без опису  Відома українська спортсменка, українська тріатлоністка, Віце-чемпіонка світу в естафеті, призерка чемпіонатів світу з акватлону, призерка чемпіонатів Європи в естафеті, переможниця молодіжної першості Європи, учасниця літніх Олімпійських ігор у Пекіні, Лондоні і Ріо-де-Жанейро Юлія Єлістратова показала ліцеїстам низку бігових вправ, а голова Житомирської міської федерації баскетболу разом зі спортсменами з Житомирської політехніки провів тренування.

Фото без опису

«Спілкуючись з юними спортсменами, розумієш, чому ідея зі змаганнями шкільних ліг знаходить такий відгук у молоді. Яскраві емоції та завзяття на тренуваннях веде маленьких футболістів з Кам’янобрідського ліцею до майбутніх перемог», – зауважив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

В ході зустрічі очільник Житомирської області передав  спортивне знаряддя, яке стане у нагоді молоді під час тренувань.

Фото без опису «Сьогодні участь у Весукраїнському проєкті «Пліч-о-пліч Шкільні ліги» для молоді – це впершу чергу можливість отримати підтримку один одного у складних час війни, відчути дружнє плече однодумців спортсменів, підвищити рівень своєї майстерності та відчути азарт змагань», – відзначив в розмові з юними спортсменами Житомирського району начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк.

Фото без опису