Фото без опису10 січня 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесят сьоме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 64 питання.                                                                   

Порядок денний:

  1. Про підсумки роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  2. Про затвердження звіту щодо здійснення виконавчим комітетом Брусилівської селищної ради делегованих повноважень органів виконавчої влади за 2023 рік.
  3. Про затвердження звітів старост Брусилівської селищної ради щодо виконання ними повноважень за ІІ-ге півріччя 2023 року.
  4. Про виконання контрольних доручень та листів посадовими особами Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  5. Про роботу зі зверненнями громадян за звітний період 2023 року.
  6. Щодо питань кіберзахисту інформаційних ресурсів Брусилівської селищної ради.
  7. Про  роботу  Комунальної   установи  «Брусилівський інклюзивно-ресурсний центр» Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  8. Про роботу відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  9. Про роботу відділу юридичного забезпечення Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  10. Про роботу відділу секретаріату з питань підготовки матеріалів на розгляд ради та виконавчого комітету ради за звітний період 2023 року.
  11. Про роботу відділу організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року.
  12. Про дотримання вимог антикорупційного законодавства в частині заповнення та подачі щорічних електронних декларацій посадовими особами селищної ради.
  13. Про роботу з проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами селищної ради покладених на них обовязків і завдань за звітний період 2023 року.
  14. Про розгляд розпорядження начальника Житомирської районної військової адміністрації від 27.12.2023 № 268 «Про посилення контролю щодо заборони продажу алкогольних напоїв».
  15. Про      створення       Комітету      забезпечення доступності  осіб з   інвалідністю     та     інших маломобільних  груп    населення   до  об’єктів соціальної          та      інженерно-транспортної    інфраструктури    при   виконавчому    комітеті Брусилівської селищної ради.  
  16. Про виконання плану заходів на 2023 рік щодо наповнення бюджету Брусилівської селищної територіальної громади.
  17. Про затвердження плану заходів з нагоди 142 річниці від дня народження видатного українського вченого, мовознавця та церковного діяча Івана Огієнка.  
  18. Про затвердження плану проведення заходів з нагоди відзначення на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади Дня Соборності України.
  19. Про втрату чинності рішення виконавчого комітету селищної ради від 07.12.2022 № 1241.
  20. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  21. Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) військовослужбовця для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  22. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  23. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  24. Про затвердження середньої вартості ритуальних послуг.
  25. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла  на території Брусилівської селищної територіальної громади за IV квартал 2023 року.
  26. Про зняття з квартирного обліку Аврамчук  К.В.
  27. Про зняття з квартирного обліку Тарасюка О.В.
  28. Про зняття з квартирного обліку Андрущука В.С.
  29. Про зняття з квартирного обліку Худашової О.І.
  30. Про зняття з квартирного обліку Бортко Я.О.
  31. Про зняття з квартирного обліку Мартиненка О.Є. 
  32. Про затвердження списків осіб, які перебувають на квартирному обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов.
  33. Про затвердження списків громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку.
  34. Про взяття на квартирний облік Техтей В.І.
  35. Про взяття на квартирний облік Власевича О.С.
  36. Про зняття з обліку  гр. Бурдіної  І.В., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  37. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  38. Про припинення Договору найму соціального житла від 09.01.2019 укладеного з гр. Мартиненком О.Є.
  39. Про припинення Договору найму соціального житла від 09.01.2019 укладеного з гр. Худашовою О.І. 
  40. Про дострокове розірвання Договору найму житла комунального житлового фонду від 14.02.2022 укладеного з гр. Яремчук Н.С.
  41. Про закріплення територій з благоустрою населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  42. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов’язків піклувальника гр. Кондратенком Олександром Вікторовичем щодо гр. Дем’янюка Василя Михайловича.
  43. Про реєстрацію гр. Присяжнюка Дмитра Миколайовича помічником дієздатній фізичній особі Присяжнюк Ніні Григорівні, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.  
  44. Про  призначення уповноважених  осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  45. Про ведення погосподарського обліку та перезакладення документів погосподарського обліку на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  46. Про присвоєння  поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Скочище, вул. Ірпінська.
  47. Про упорядкування адреси ½ частини житлового будинку розташованого заадресою: смт Брусилів, вул. Єдності, 25.
  48. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Брусилів.
  49. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Карабачин, вул. Шевченка, 1.
  50. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Водотиї, вул. Квітнева, 67-А.
  51. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: смт Брусилів вул. Лермонтова, 3.
  52. Про упорядкування  поштової адреси об’єкту нерухомого майна розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Полякова, 15.
  53. Про упорядкування  поштової адреси об’єкту нерухомого майна розташованого за адресою: с. Лазарівка, вул. Польова, 157.
  54. Про затвердження переліків об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних та безоплатних громадських робіт на 2024 рік.
  55. Про затвердження переліків об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних та безоплатних громадських робіт для неповнолітніх громадян на 2024 рік.
  56. Про підтвердження статусу дитини, позбавленої батьківського піклування Лакатош Н.В.
  57. Про відмову Долатовій Н.Ю. у наданні  висновку про доцільність позбавлення  батьківських прав гр. Ведмідського В.М.
  58. Про надання дозволу гр. Кириченку І.П. на вчинення правочину щодо обєктів нерухомого майна право користування якими мають неповнолітні діти.
  59. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Дзюбенко Л.В.
  60. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Яремчук Н.С.
  61. Про розгляд заяви ФОП Дорогіна Анатолія Анатолійовича щодо надання погодження на розміщення об’єкту торгівлі.
  62. Про надання дозволу ФОП Дорогіну Анатолію Анатолійовичу на розміщення зовнішньої реклами за адресою: смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 9.
  63. Про розгляд заяви ФОП Дорогіна Анатолія Анатолійовича щодо встановлення (погодження) за погодженням з власником зручного для населення  режиму роботи об’єкту торгівлі.
  64. Про надання згоди на госпіталізацію дитини, позбавленої батьківського піклування Бабієнка Н.О.

 

  Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради