Фото без описуБрусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади відділу містобудування та архітектури Брусилівської селищної ради  -    головний спеціаліст 1 (одна) штатна одиниця.         

Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду - вища освіта не нижче ступеня бакалавра за спеціальностями: «архітектура та містобудування» або «архітектура та будівництво», вільне володіння державною мовою, без вимог до стажу.

Знання  Конституції України; законів України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  «Про службу в органах місцевого самоврядування»,   «Про запобігання корупції», «Про архітектурну діяльність»,  «Про основи містобудування», «Про регулювання містобудівної діяльності", інші закони;  укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами, необхідними для виконання службових обов’язків.

  Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 27.01.2024 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Житомирський район, смт. Брусилів,

вул. Небесної Сотні, 2

Телефони для довідок:  30322, моб. 0969459093                    

Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік (тип декларація кандидата на посаду).

 

 

 

       Володимир ГАБЕНЕЦЬ, селищний голова