В рамках проекту «Виставковий тиждень» у Брусилівській центральній універсальній публічній бібліотеці ім. Г.М. Ткаченка розпочинаємо пошук та збір світлин з домашніх архівів брусилівчан, що мають історичну краєзнавчу цінність. Брусилів крізь призму сімейних фотоархівів брусилівчан можна побачити в нашій бібліотеці. Безперечно, така колекція є справжнім скарбом для краєзнавців.

 Приємно вечорами сидіти в затишній атмосфері бібліотеки з горнятком гарячої кави або чаю і передивлятися старі сімейні фотоальбоми. Це допомагає зануритися в атмосферу того часу. Саме фотографії допомагають побачити те, якими колись були твої рідні та знайомі.

 Особливо приємно передивлятися фото містечка у якому ти живеш, щоб прослідкувати настільки воно змінилося за цей час, чи лишилося ж таким автентичним та недоторканним.

 Населені пункти постійно змінюються – наче і не кардинально, проте, якщо порівняти сучасне із тим, якими вони були ще кілька десятиліть тому, зміни ці суттєві і дуже помітні. Тому тим цікавіше розглядати старі фотографії.

 Давні фотографії це добрий краєзнавчий матеріал. Вони є свідками подій і викликають емоції. У кожного свої, звичайно. На одному і тому ж зображенні архітектор побачить особливості архітектурного стилю, модельєр – модні тенденції відображеного часу, а читач, можливо, знайде схожість у рисах обличчя своїх рідних.

 То ж запрошуємо до бібліотеки на затишні цікаві зустрічі, а ми вам організуємо подорож у минуле!

 Сьогодні стало модним проводити генеалогічні розвідки. А наша бібліотека є тією інституцією, яка може допомагати у цій роботі. Ми просимо у своїх жителів поділитися старими фото і історіями з ними пов’язаними. Це значно збагатить краєзнавчий потенціал бібліотеки, бо вона є об’єднуючою ланкою громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису