Фото без опису

 Враховуючи народні традиції, підтримуючи та розвиваючи аматорське мистецтво, відділ культури, туризму та ЗМІ проводить онлайн-конкурс на краще виконання пісень новорічно-різдвяного циклу «Різдвяна скарбниця пісень».

 В онлайн-конкурсі, головною умовою якого є ВИКОНАННЯ ПІСЕНЬ НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНОГО ЦИКЛУ, можуть брати участь усі бажаючі.

Реєстрація учасників проводиться наступним чином:

 Учасник відправляє свої дані (прізвище, ім’я, вік, номер телефону) та відео з записом свого виконання пісні на електронну адресу: kulturabsr@gmail.com

 Конкурс, проводиться з 20 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року за двома віковими категоріями, «до 14 років» і «від 14 років», в ДВА ЕТАПИ:

Перший етап — всі бажаючі взяти участь у конкурсі надсилають свої відеозаписи, де виконують одну пісню тривалістю не більше 5-ти хвилин.

Дані та відео для участі приймаються з моменту оголошення конкурсу до 6 січня 2024 року включно.

Серед всіх відео журі обирають найкращі.

Другий етап — обрані журі відео публікуються в мережі Facebook в загальнодоступній групі «Відділ культури, туризму та ЗМІ Брусилівської селищної ради» (https://www.facebook.com/profile.php?id=100095496674900&sk=about) 7 січня 2024 року, де всі глядачі зможуть переглянути та оцінити виконання учасників.

  Визначення переможця відбудеться за допомогою голосування глядачів, і який відеозапис конкурсанта набере найбільшу кількість вподобань, той і переможець.

  Результати конкурсу будуть оголошені 10 січня 2024 року.