Фото без опису

06 грудня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесят п’яте  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 71 питання.                                                                

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про схвалення показників селищного бюджету Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  2. Про  виконання цільової Програми запобігання, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  3. Про виконання цільової Програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  4. Про затвердження складу Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради та плану роботи на 2024 рік.
  5. Про роботу Координаційної    ради   з  питань   охорони    дитинства   та підтримки сім’ї за звітний період 2023 року.
  6. Про виконання Програми підтримки внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб, які прибули на територію Брусилівської селищної територіальної громади з інших областей України, де проводяться воєнні (бойові) дії або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні)  на 2023 рік.
  7. Про роботу комісії з питань звільнення громадян від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період  2023 року.
  8. Про затвердження плану заходів з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки.
  9.  Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на І півріччя 2024 року.
  10. Про затвердження планів роботи старост Брусилівської селищної ради на І півріччя 2024 року.
  11. Про затвердження планів роботи структурних підрозділів Брусилівської селищної ради на І півріччя 2024 року.
  12. Про  виконання плану роботи комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконкомі селищної ради за звітний період 2023 року.
  13. Про виконання заходів щодо запобігання загибелі людей на водних обєктах на території Брусилівської селищної ради за звітний період 2023 року та щодо основних завдань на 2024 рік.
  14. Про виконання заходів щодо підготовки  населених  пунктів  та об’єктів Брусилівської селищної ради до функціонування під час зимового пожежонебезпечного періоду 2023 року  та щодо основних завдань на 2024 рік.
  15.  Про закріплення територій з благоустрою населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  16. Про  затвердження Графіку обстеження земельних ділянок комунальної власності Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  17. Про  затвердження Графіку перевірок щодо дотримання Правил благоустрою території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  18. Про виконання Програми проведення культурно-масових заходів на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  19. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Краківщина, вул. Джерельна.
  20. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: смт Брусилів, вул. Макаренка.
  21. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Осівці, вул. Червона.
  22. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна  розташованого за адресою: с. Ставище, вул. Перемоги, 6.
  23. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Соболівка, вул. Шевченка.
  24. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Соболівка, вул. Гагаріна.
  25. Про упорядкування адреси ½ частини житлового будинку розташованого за

адресою: смт Брусилів, вул. Єдності, 25.

  1. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: с. Лазарівка, вул. І.Франка, 60.
  2. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Лазарівка.
  3. Про присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна житловому будинку садибного типу з господарськими будівлями розташованому за адресою: с. Осівці.
  4. Про затвердження плану проведення заходів з нагоди відзначення Дня Збройних сил України.
  5. Про затвердження плану проведення заходів з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.
  6. Про затвердження плану заходів з організації та проведення новорічних і різдвяних свят на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  7. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  8. Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) військовослужбовця для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  9. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  10. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним

матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.

  1. Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  2. Про порядок організації та залучення громадян до громадських робіт у 2024 році.
  3. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство» за 2023 рік.
  4. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані Приворотським комунальним підприємством «Комунальник» за 2023 рік.        
  5. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги  водопостачання надані Комунальним підприємством «Господар» Брусилівської селищної ради за 2023 рік.
  6. Про встановлення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування Гєлієвим І.І.
  7. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Костенко О.В.
  8. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Морозова Ю.Є.
  9. Про розгляд звернень щодо видалення небезпечних та аварійних дерев.
  10. Про затвердження Перспективного  плану роботи з військового обліку військовозобов’язаних і призовників на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2024 рік.
  11. Про розгляд звернення ТОВ «ЮКОВ ЛТД».
  12. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Яструбенька, вул. Вишнева.
  13. Про упорядкування поштових адрес об’єктів нерухомого майна, що є складовими майнового комплексу  розташованого за адресою: с Костівці, вул. Леніна, 1.
  14. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Короленка, 2.
  15. Про упорядкування адреси об’єкту нерухомого майна будинку садибного типу за адресою: смт Брусилів, вул. Яблунева, 10.
  16. Про присвоєння поштової адреси комплексу гідротехнічних споруд розташованого на території села Скочище.
  17. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов'язків опікуна гр. Хмельовським Олександром Миколайовичем щодо гр. Хмельовського Миколи Васильовича.
  18. Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті селищної ради про звільнення гр. Собченко Галини Василівни від повноважень опікуна щодо недієздатної фізичної особи Собченко Анастасії Леонідівни.
  19. Про реєстрацію гр. Білостецького О.К. помічником дієздатній фізичній особі Білостецькій А.Б., яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  20. Про взяття на квартирний облік Штефана І.Ю.
  21. Про взяття на квартирний облік Кравцової Н.І.
  22. Про взяття на квартирний облік Лукянової Ю.Є.
  23. Про взяття на квартирний облік Новікова О.С.
  24. Про взяття на квартирний облік Шестакова М.Ю.
  25. Про взяття на квартирний облік Сліпцової Г.В.
  26. Про взяття на квартирний облік Сомової О.А.
  27. Про передачу у власність житлового будинку розташованого за адресою: смт. Брусилів, вул. Космонавтів, 6.
  28. Про взяття на облік  гр. Мисової А.В., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  29. Про взяття на облік  гр. Кітаєва О.О., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  30. Про взяття на облік  гр. Чепурної М.А., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  31. Про взяття на облік  гр. Даниленка С.О., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади. 
  32. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  33. Про взяття на квартирний облік  Мисової А.В.
  34. Про взяття на квартирний облік  Кітаєва О.О.
  35. Про взяття на квартирний облік  Чепурної М.А.
  36. Про взяття на квартирний облік  Даниленка С.О.  

 

 

 

 Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради