Фото без опису   Відповідно до розпорядження селищного голови від 28.11.2023 № 144, враховуючи пропозицію старости Брусилівської селищної ради на території Ставищенського старостинського округу Руденка О.П. щодо перейменування вулиці Гагаріна в с.Йосипівка на вулицю Ободзінського Юрія та звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 24.11.2023 № 39, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування вулиці Гагаріна в с. Йосипівка Житомирського району Житомирської області.

  ОГОЛОШУЄТЬСЯ проведення громадських слухань щодо перейменування вулиці Гагаріна в с. Йосипівка Житомирського району Житомирської області.

Відповідальним за організацію проведення громадських слухань від імені Брусилівської селищної ради визначено старосту  селищної ради на території Ставищенського старостинського округу Руденка Олександра Петровича.      

Адреса: вул. Житомирська, 143 с. Ставище, Житомирського району Житомирської області. Електронна адреса stav2013@ukr.net, контактний телефон +380984778186.

Пропозиції, зауваження та  рекомендації щодо перейменування  вулиці Гагаріна в с. Йосипівка приймаються від жителів с.Йосипівка в усній, письмовій та електронній формі до 16.45 год. 27 січня 2024 року.

 

Датою та місцем проведення громадських слухань (зустріч з мешканцями) визначити 29 січня 2024 року о 12:30 год. в адміністративному приміщенні селищної ради за адресою: вул. Житомирська,143 с.Ставище, Житомирський район, Житомирська область.

На громадські слухання запрошуються  жителі села Йосипівка, депутати селищної ради, представники громадських організацій, керівники   підприємств, установ, організацій.

 

 

        Володимир ГАБЕНЕЦЬ, селищний голова