ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ, ТУРИЗМУ ТА ДІЯЛЬНОСТІ ЗАСОБІВ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ БРУСИЛІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ОГОЛОШУЄ ФОТОКОНКУРС НОВОРІЧНИХ СВІТЛИН ПІД НАЗВОЮ

«СВІТЛИНА ПІД ЯЛИНКОЮ».

Фото без описуФото без опису

   Друзі! Вже незабаром ми зустрічатимемо 2024 рік! Традиційно кожен із нас підводитиме підсумки та будуватиме плани. Нам би дуже хотілося, аби ваші передноворічні спогади та новорічні свята наповнилися теплом та святковою атмосферою. І тут нам згадалися слова із пісні Кузьми Скрябіна: «Старі фотографії на стіл розклади, дитячі історії смішні розкажи…» А тому пропонуємо вам зануритися у новорічні спогади та взяти участь у фотоконкурсі.

  Для участі у фотоконкурсі потрібно:

1. З 6 грудня по 6 січня включно опублікувати у фейсбуці 2 фото біля ялинки. Перше фото - у дитинстві, а друге - сьогодні.

2. Відмітити сторінку відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради у Фейсбуці.

3. Поставити хештег #Світлина_під_ялинкою.

  Автору фото, яке отримає найбільшу кількість уподобань, дістанеться заохочувальний приз – сертифікат на безкоштовну сімейну зимову фотосесію від професійного фотографа Людмили Кушнір.

  Вручення подарунка відбудеться 10 січня у приміщенні актового залу Брусилівської селищної ради перед черговим засіданням виконавчого комітету Брусилівської селищної ради.