27 та 28 листопада 2023 року за сприяння Благодійної організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» в рамках реалізації проєкту «Підтримка спроможності системи соціального захисту населення щодо реєстрації ВПО», який реалізується за підтримки Агенства ООН у справах біженців, було проведено стратегічну сесію для Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.

Разом із тренеркою зі стратегічного планування Наталею Вовк на зустрічі обговорювали місію Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради, визначено основні проблемні питання, які виникають у внутрішньо переміщених осіб в громаді, та напрацьовано стратегічні завдання для Координаційної ради на наступні місяці. Для багатьох учасниць та учасників зустрічі це був новий та корисний досвід.

Результатом заходу стала розробка стратегічного плану діяльності Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради. Все заради головної мети – задоволення головних потреб переселенців та посилення їхнього голосу в громаді.

Ми вдячні Благодійній організації «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримку та допомогу в інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громаду.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису