«Бути жінкою» – настільна антидискримінаційна гра. ЇЇ мета – привернути увагу суспільства до боротьби проти гендерних стереотипів та дискримінації жінок.
   У кожного учасника і учасниці гри є своя ігрова роль, – героїня із певними характеристиками та ресурсами. Вони рухаються полем, і намагаються зібрати найбільшу кількість ресурсів, аби досягти своїх особистих цілей. В процесі вони стикаються з різними життєвими ситуаціями, які можуть як допомогти їх персонажкам у досягненні мети (позитивні ситуації), так і завадити цьому шкоди (стереотипи).
«Бути жінкою» презентували у 22 областях України. Після проведення більше 40 ігрових сесій 95% учасників/ниць гри зазначили, що гра сподобалася, 81% - дізналися більше про проблеми жінок, 57% - позитивно змінили своє ставлення до жіночого активізму.  
   Саме тому, працівниками відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» було проведено гру з працівниками відділу обслуговування громадян № 9 Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області.  

Фото без описуФото без опису