Фото без опису  Відповідно до листа Українсько-сербської ділової палати інформуємо, що у період з 15 по 21 травня 2018 року в м. Новий Сад, Республіка Сербія, буде проходити 85-ий Міжнародний сільськогосподарський ярмарок – найважливіша подія агробізнесу в південно-східній Європі.

Під час заходу відбудуться виставка сільгосптехніки, національна виставка тваринництва, виставка органічних продуктів та продуктів з географічним значенням, колективні виставки країн-учасниць.

Крім цього, матимуть місце міжнародні ділові зустрічі, бізнесові зібрання, презентації, майстерні. Одна з особливостей ярмарку – велика кількість офіційних візитів з усього світу, активна ділова та дипломатична діяльність та інформаційне висвітлення з боку більше тисячі акредитованих журналістів.

Крім індивідуальної участі компаній, для України пропонується колективна виставка, створення національного стенду за участі компаній та державних інституцій, бізнес-асоціацій, що надає можливість представити не тільки аграрний компонент, а й економічний, туристичний потенціали, культурну спадщину і подібне.

Щодо питань участі звертайтесь на електронну пошту ukrsrbchamber@gmail.com.

 

 

                                                        Відділ економічного розвитку,

торгівлі та інвестицій селищної ради