04 жовтня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесят друге  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

Фото без опису

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 59 питань.                                                                

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про виконання  бюджету  Брусилівської  селищної  територіальної  громади

за 9 місяців 2023 року.  

  1. Про роботу відділу самоврядного контролю Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  2. Про роботу відділу земельних відносин Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  3. Про роботу відділу планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  4. Про виконання Програми розвитку та фінансової підтримки комунальних підприємств Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області на 2021-2024 роки за звітний період 2021-2023 року.
  5. Про виконання Програми охорони навколишнього природного середовища на території Брусилівської селищної територіальної громади на 2022-2025 роки за звітний період 2022-2023 року.
  6. Про роботу опікунської ради при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  7. Про внесення змін до Порядку ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  8. Про роботу комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  9. Про роботу комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  10. Про затвердження Рішення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради від 25.09.2023 № 5.  
  11. Про затвердження тарифів на платні медичні послуги, які надаються КНП «Брусилівська лікарня».
  12. Про виконання плану заходів по підготовці закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Брусилівської селищної ради до нового 2023-2024 навчального року.
  13. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  14. Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) військовослужбовця для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  15. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  16. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним

матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.

  1. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані Приворотським комунальним підприємством «Комунальник» за 9 місяців  2023 року.        
  2. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство» за 9 місяців  2023 року.
  3. Про затвердження розрахунку різниці в тарифах на послуги водопостачання надані Комунальним підприємством «Господар» Брусилівської селищної ради за 9 місяців  2023 року.
  4. Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла  на території Брусилівської селищної територіальної громади за III квартал 2023 року.
  5. Про взяття на облік  гр. Лукьянової  Ю.Є., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  6. Про взяття на облік  гр. Мелашіч Н.М., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  7. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  8. Про розгляд заяви  гр. Климовича М.М. щодо передачі у приватну власність частини житлового будинку.
  9. Про взяття на квартирний облік  Власюк В.Ю.
  10. Про взяття на квартирний облік  Гольця А.П.
  11. Про взяття на квартирний облік  Данильченка Я.М.
  12. Про взяття на квартирний облік  Радіонова М.В.
  13. Про взяття на квартирний облік  Радіонову О.В.
  14. Про взяття на квартирний облік  Списаренка В.К.
  15. Про взяття на квартирний облік  Філоненка Р.В.
  16. Про взяття на квартирний облік  Жукової В.В.
  17. Про створення комісії.
  18. Про затвердження графіку особистого прийому громадян старостою Брусилівської селищної ради на території Ставищенського старостинського округу.
  19. Про  призначення Руденка О.П. уповноваженою особою за ведення списків осіб, які мають право на майновий пай, оформлення та видачу свідоцтв про право власності на майновий пай.
  20. Про  призначення Руденка О.П. уповноваженою особою по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  21. Про призначення відповідальних осіб за ведення військового обліку та дублера.
  22. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету селищної ради від 07.07.2021 № 370 «Про затвердження графіку роботи старост Брусилівської селищної ради».
  23. Про уповноваження старост Брусилівської селищної ради на вчинення нотаріальних дій.
  24. Про стан виконання умов Договору оренди землі № 532-03-10 від 15.06.2023.
  25. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Осівці.
  26. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Карабачин.
  27. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою:

смт Брусилів, вул Лермонтова, 13/3.

  1. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Водотиї.
  2. Про відмову у присвоєнні адреси об’єкту нерухомого майна за адресою: с. Долинівка, вул. Низинна.
  3. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: смт Брусилів вул. Лермонтова, 3.
  4. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Пилипонка, вул. Шевченка, 6.
  5. Про затвердження плану  проведення  заходів на  території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади з відзначення Дня захисників і захисниць України.
  6. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов'язків опікуна гр. Лунько Станіславою Антонівною щодо гр. Лунько Ольги Григорівни.
  7. Про реєстрацію Різничука С.М. помічником дієздатній фізичній особі Белоусову В.І., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  8. Про втрату Петренко О.С. статусу дитини, позбавленої батьківського піклування та припинення опіки над нею.
  9. Про розгляд заяви Кушніра М.В. щодо надання дозволу на вчинення правочину на ім’я малолітньої дитини.
  10. Про затвердження висновку  органу опіки та піклування Брусилівської селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Метельського В.В.
  11. Про розгляд звернень щодо видалення небезпечних та аварійних дерев.
  12. Про внесення змін до Переліку житлових будинків комунальної власності віднесених до  фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  13. Про функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.
  14. Про розгляд листа  Державного підприємства «Дирекція пересувних циркових колективів України»  щодо проведення циркових вистав для дітей.
  15. Про  внесення змін до складу адміністративної комісії  при виконавчому комітеті селищної ради.

 

 

    Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради