Фото без опису   На замовлення програми EU4Business за фінансування Європейського Союзу та уряду Німеччини ГО “Вдоскональ себе” імплементує новий проєкт “Спроможний бізнес - спроможна громада”. Для представників малого та середнього бізнесу проведуть тренінги з публічних закупівель, проєктного менеджменту та особливостей роботи з реєстраторами розрахункових операцій (РРО). Це унікальна можливість безкоштовно отримати цінні знання для розвитку та вдосконалення власної справи. ГО “Вдоскональ себе” запрошує до реєстрації на тренінги.

  • Протягом вересня та жовтня ми проведем низку корисних тренінгів:
  • Як знаходити грантові можливості та удосконалити проєктний менеджмент (30.09-01.10);Особливості роботи із РРО (реєстратори розрахункових операцій) та персоналом (14-15.10);
  • Як працювати з системою державних закупівель Прозоро (28-29.10).

       Запрошуємо представників бізнесу міста Житомир та області зареєструватися для участі у тренінгах за посиланням:

       https://docs.google.com/forms/d/1Q3Ap8YgTfJjiTUMmR1WmsyWxDG2Fz59zuz0ZsBMfUnw/viewform?edit_requested=true

    «У межах цього проєкту для підприємців проведуть навчання по роботі із системою державних закупівель Прозоро, особливостей роботи із РРО, грантових можливостей та роботі з персоналом. Учасники зможуть не лише підвищити свої знання та компетенції, але й успішно реалізувати їх на практиці. Разом розберемо, як можна залучати грантові кошти задля сталого розвитку бізнесу, та подолаємо усі страхи, які стримували від участі у державних тендерах», – розповідає голова ГО «Вдоскональ себе» Сергій Трохимишин.

    Програма тренінгів буде надіслана пізніше. Заходи відбуватимуться офлайн, кількість місць обмежена, про участь в проекті всіх буде проінформовано додатково електронною поштою.

   Окрім тренінгових заходів заплановані консультації для представників малого і середнього бізнесу з практичних питань їх діяльності.  Також для обміну досвіду між МСП та для підвищення обізнаності підприємців будуть організовані навчальні тури  до інших великих та успішних підприємств. Такий бізнес-туризм сприятиме обміну досвідом між учасниками та наочному прикладі, як можна масштабувати власну справу, знайти партнерів у своїй роботі.

    Проєкт «Спроможний бізнес – спроможна громада» фокусуватиметься на підвищенні компетентностей представників малого і середнього підприємництва на Житомирщині, зокрема тренінгові заходи із відновлення і сталого розвитку бізнесу.  Європейський Союз і уряд Німеччини сприяють тому, аби український бізнес ставав міцнішим та не просто відновлював свою діяльність, а й розширив межі своєї роботи, виходив на міжнародний ринок.

Довідкова інформація: Програма міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Вдоскональ себе» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ.