Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» за підтримки програми EU4Business продовжує роботу над проектом Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади (Новоукраїнської міської територіальної громади) за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

   Друзі, якщо серед ваших знайомих є підприємці, яким можуть бути цікавими ці  заходи, поділіться з ними посиланням: https://hromady.org/prodovzhuyetsya-robota-proektu-biznes-akseleratoru-na-bazi-novoukra%d1%97nsko%d1%97-gromadi-za-temoyu-adaptivni-strategi%d1%97-biznesu-v-umovax-vijskovogo-stanu .

           Фото без опису В рамках реалізації проєкту триває індивідуальна робота над проєктами для підприємців, який складається з серії 10-ти семінарів. Програма мінікурсу та бізнес-акселератора підготовлена спеціально для малого і середнього бізнесу, з метою адаптації своєї підприємницької діяльності до умов війни, криз та інших мінливих умов.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Всеукраїнської Асоціації ОТГ і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.