Фото без описуФото без опису

     Відновитися, оздоровитися або опанувати нову професію.

Все це можливо як для осіб з інвалідністю, так і дітей з інвалідністю у Всеукраїнському центрі комплексної реабілітації в Лютежі на Київщині.  

 

🥼 Терапевти, ортопеди, невропатологи, психотерапевти, фізіотерапевти та педіатри надають безоплатну медичну та фізичну реабілітацію.  

 

Реабілітанти можуть пройти терапію на локоматах, отримати лікувальні масажі та ванни, отримати комплекс ЛФК вправ, спробувати світло- та електролікування, високочастотну та ароматерапію, інгаляції, теплолікування та ультразвук.   

 Для того, аби пройти курс безоплатної реабілітації, потрібно обстежитись та отримати відповідну рекомендацію медико-соціальної експертної комісії (МСЕК).. Нижче ви знайдете перелік документів, які потрібно підготувати:

🔹 Заяву

🔹 Індивідуальну програму реабілітації, видану МСЕК (або ЛКК для дітей), та довідку до акту огляду 

🔹 Виписку з медкарти (форма 027/о)

🔹 Паспорт громадянина України (або паспорт одного з батьків/супроводжуючої особи/законного представника та Свідоцтво про народження дитини)    

🔹 ІНН реабілітанта (або ІНН одного з батьків/супроводжуючої особи/законного представника дитини)

🔹 Документ про освіту (в разі професійної реабілітації)

🔹 Довідку ВПО (за потреби)

🔹 Документ, який підтверджує статус дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування.

Фахівці Центру також надають соціально-психологічну, соціальну та професійну реабілітацію. Реабілітанти займаються в групах, навчаються соціальним навичкам та опановують нові професії. 

  Зокрема, в Центрі навчають бджолярів, майстрів з ремонту взуття, операторів комп’ютерного набору, швачок, вишивальників та спеціалістів з реєстрації бухгалтерських даних.  

 

Центр приймає реабілітантів протягом року.  

 📱 Детальніше про реабілітацію:  

+38 (068) 354 01 35 +38 (095) 915 10 61 , 📩 vcpri@ukr.net

 

Відділ соціального захисту населення Брусилівської селищної ради