Фото без опису  06 вересня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  сімдесяте  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 59 питань.                                                                

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про роботу КНП «Центр ПМСД» Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  2. Про роботу КНП «Брусилівська лікарня» за звітний період 2022-2023 року.
  3. Про роботу відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  4. Про роботу відділу освіти та спорту Брусилівської селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  5. Про виконання Програми організації харчування дітей дошкільного та шкільного віку в закладах освіти Брусилівської селищної ради на 2021-2024 роки за звітний період 2022-2023 року.
  6. Про затвердження звіту про стан готовності комунальних підприємств, установ, закладів Брусилівської селищної ради до опалювального сезону 2023-2024 року.
  7. Про проведення на території Брусилівської селищної територіальної громади  інвентаризації  списків осіб, що  перебувають на обліку  громадян,

які потребують поліпшення житлових умов та моніторингу сукупного доходу громадян, які перебувають на соціальному квартирному обліку.

  1. Про роботу комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  2. Про роботу комісії з формування, уточнення, перевірки та надання пропозицій стосовно потреби, щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті селищної ради за звітний період 2022-2023 року.
  3. Про затвердження плану проведення заходів з відзначення Міжнародного дня людей  похилого віку та Дня ветерана України на території Брусилівської селищної  територіальної громади.
  4. Про призначення уповноваженого відділу щодо прийому заяв та проведення перевірок відомостей наведених у заявах власниками жилих приміщень в частині компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб.
  5. Про затвердження показника опосередкованої вартості спорудження 1 квадратного метра загальної площі житла в населених пунктах Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  6. Про затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради від 07.08.2023 № 4 щодо перерахунку грошової компенсації Балахньову В.М.
  7. Про затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради від 07.08.2023 № 4 щодо перерахунку грошової компенсації Блинді С.О.
  8. Про надання соціальних послуг внутрішньо переміщеним особам на безоплатній основі.   
  9. Про призначення уповноважених  осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  10. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов'язків опікуна гр. Остроухом Миколою Олександровичем щодо гр. Остроух Валентини Ігнатівни.
  11. Про затвердження висновку опікунської ради при виконкомі селищної ради про можливість виконання обов'язків опікуна гр. Кравченком Ігорем Вікторовичем щодо гр. Кравченка Віктора Івановича.
  12. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  13. Про надання матеріальної допомоги одному з батьків дитини (дітей) військовослужбовця для відшкодування компенсації за виготовлення закордонного паспорту на ім’я дитини (дітей).
  14. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  15. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним

матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.

  1. Про відмову у наданні матеріальної допомоги.
  2. Про надання дозволу на видалення небезпечних та аварійних дерев.
  3. Про взяття на квартирний облік Мішталь І.М.
  4. Про взяття на квартирний облік Байдюк Л.П.
  5. Про взяття на квартирний облік Мамедову Е.Г.
  6. Про взяття на квартирний облік Розумейко В.М.
  7. Про взяття на квартирний облік Тарасюка Д.В.
  8. Про взяття на квартирний облік Вакуленка О.В.
  9. Про взяття на квартирний облік Долгопятої М.Є.
  10. Про взяття на квартирний облік Зубаненко Д.С.
  11. Про взяття на квартирний облік Лукіянової В.О.
  12. Про взяття на квартирний облік Махрін І.М.
  13. Про взяття на квартирний облік Маціївської В.О.
  14. Про взяття на квартирний облік Медика В.В.
  15. Про взяття на квартирний облік Тарасенка Р.С.
  16. Про взяття на квартирний облік Олексюк О.О.
  17. Про взяття на облік  гр. Кравцової Н.І., як такої, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  18. Про взяття на облік  гр. Шестакова М.Ю., як такого, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  19. Про взяття на облік  гр. Василенко В.В., як таку, що потребує житла призначеного для тимчасового  проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  20. Про внесення змін до Списку осіб, які перебувають на обліку, як такі, що потребують житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Брусилівської селищної територіальної громади.
  21. Про розгляд звернення Остальського В.В. щодо внесення змін до Свідоцтва про право власності.
  22. Про стан виконання умов Договору оренди землі № 532-03-10 від 15.06.2023.
  23. Про розгляд заяви Рябенка О.Л. щодо надання дозволу на вчинення правочину на ім’я малолітньої дитини.
  24. Про затвердження висновку органу опіки та піклування Брусилівської селищної ради про недоцільність повернення малолітніх дітей: Гаргаєва О.І., Гаргаєва І.І., Гаргаєвої О.І., Гаргаєва М.І. на виховання до батьків.
  25. Про  затвердження   висновку  органу  опіки  та  піклування   Брусилівської селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав Гаргаєва І.А., Гаргаєву М.І.
  26. Про  затвердження   висновку  органу  опіки  та  піклування   Брусилівської

селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав гр. Панченко Ю.В.

  1. Про затвердження висновку органу опіки та піклування селищної ради щодо встановлення порядку участі батька Горкавенка С.О  у вихованні малолітньої дитини Горкавенко К.С.
  2. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна в результаті поділу розташованого за адресою: с. Ставище, вул. Лузанівська, 80.
  3. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Соболівка.
  4. Про присвоєння адреси об’єкту завершеного  будівництва  розташованому за адресою: с. Костівці, вул. Шевченка.
  5. Про присвоєння поштової адреси об’єкту завершеного будівництва розташованому за адресою: с. Соловіївка, вул. Шепетчука.
  6. Про   присвоєння  поштової  адреси  об’єкту  незавершеного   будівництва

за адресою: c. Хомутець, вул. Тихонова.

  1. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна  розташованого за адресою: с. Високе вул. Перемоги, 29.
  2. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: с. Лазарівка, вул. Івана Франко, 38.
  3. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна розташованого за адресою: смт Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 46.
  4. Про  розгляд  заяви ФОП Глуховської Галини Олексіївни  щодо можливості

розміщення двох  зблокованих тимчасових споруд  за адресою: смт Брусилів,

вул. Митрополита Іларіона, 31.

  1. Про затвердження Рішення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Брусилівської територіальної громади від 31.08.2023 № 1.

 

 

Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради