Фото без опису

   Дорогі школярі, студентська молодь, батьки! Шановні освітяни!

🔔Прийміть щиросердні вітання з Днем знань, який дає старт новому навчальному року! Це свято завжди наповнене піднесеною атмосферою, дитячим дзвінкоголоссям, барвами осінніх квітів та закличним шкільним дзвоником.

🔷На жаль, свято Першого дзвоника затьмарене повномасштабною війною, що наклала свій відбиток і на безтурботне дитинство, але не відібрала у наших дітей жаги до знань, віри у всепереможне добро та світле майбутнє України.

🏢Сьогодні у більшості закладів загальної середньої освіти Житомирського району вдалося створити необхідне безпекове середовище, щоб учні могли відвідувати школи офлайн. Однак неважливо, як ви навчатиметеся – очно чи дистанційно, головне – сміливо крокуйте країною знань, наполегливо оволодівайте знаннями, не бійтеся труднощів, а упевнено їх долайте.

Нехай нинішній навчальний рік стане для кожного школяра та студента відправною точкою до підкорення нових освітніх вершин, буде успішним та сповненим цікавих відкриттів і творчих перемог.

🌺Щира вдячність усім тим, хто покликаний «сіяти добре, розумне, вічне», за педагогічний талант, самовіддану працю, вагомий внесок у справу виховання молодого покоління – майбутнього нашої незалежної держави. Зичу стійкості, сили духу та нових професійних звершень.

🤝🇺🇦Щиро дякую нашим захисникам за те, що ми маємо можливість вчитись, працювати, підтримувати наші Збройні Сили України на шляху до Перемоги України!

🔔З Першовереснем!

З повагою

начальник Житомирської районної

військової адміністрації

Юрій ТАРАСЮК