В Брусилівській об'єднаній територіальній громаді розпочався процес стратегічного планування.

  З метою підготовки проекту Стратегічного плану розвитку Брусилівської селищної об’єднаної територіальної громади на період до 2027 року селищним головою видано розпорядження від 21.02.2018 №34, яким  утворено Робочу групу з  розроблення Стратегічного плану  як консультативно-дорадчий орган при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради та затверджено Положення про Робочу групу.

   Робоча група почала активну роботу з розробки Стратегічного плану, головною метою якого є формування нового бачення сталого місцевого розвитку об’єднаної територіальної громади в умовах децентралізації.   

     06.03.2018 року в приміщенні селищної ради відбулось перше засідання робочої групи зі стратегічного планування. У роботі засідання взяли участь депутати селищної ради, працівники виконавчого комітету, приватні підприємці, представники громадськості, а також  в.о. старости на території сіл, що входять до складу громади. До роботи з розробки Стратегічного плану розвитку Брусилівської об’єднаної територіальної громади також залучений радник з регіонального розвитку Житомирського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» - координатор робочої групи Георгій Федорук.

            Під час засідання присутні мали змогу поставити запитання та висловлювати власну думку.

            На засіданні визначено наступні завдання: проведення опитування громадської думки мешканців та підприємців Брусилівської громади та збір даних для соціально-економічного аналізу Стратегії розвитку об’єднаної територіальної громади. Завдання необхідно виконати до наступного засідання робочої групи, яке планується провести у квітні 2018 року.

            Бажаючих заповнити анкету просимо звертатися за адресою: смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2, перший поверх, тел. 30319.

 

                                                                                                                                        Відділ економічного розвитку,

                                                                    торгівлі та інвестицій селищної ради