Фото без опису   18 липня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  шістдесят шосте  позачергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

 На розгляд позачергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 7 питань.                                                                   

 

Порядок денний:

  1. Про визнання результатів засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  2. Про встановлення тарифів на вивіз твердих побутових відходів (ТПВ) з територій населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади Комунальним підприємством «Добробут» Брусилівської селищної ради.
  3. Про затвердження графіка вивозу твердих побутових відходів Комунальним підприємством «Добробут» Брусилівської селищної  ради з територій населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади.
  4. Про затвердження рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради від 07.07.2023 № 53.
  5. Про  затвердження  висновку  про  доцільність  позбавлення  батьківських прав Лакатош К.Й.
  6. Про внесення змін до складу мобільної бригади соціально-психологічної допомоги  особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  7. Про зміну адреси об’єкта нерухомого майна в результаті поділу розташованого за адресою: с. Хомутець, вул. Центральна, 16.

 

 

     Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради