Риба - корисний продукт, що містить багато необхідних речовин, які не можна одержати з
м'яса. Однак у риби є одна велика вада - вона дуже швидко псується.
Саме тому дуже важливо вміти вибирати якісну та безпечну рибу.  
   Важливо, особливо у літній період, вберегти себе від споживання травмованої та мертвої
риби. Жоден спосіб зберігання риби (посол, заморожування, приготування консервів) не
може «виправити» зіпсовану рибу i гарантувати безпечність продукту, незалежно від умов
зберігання та правильності механічної i теплової обробки. Ця риба може містити збудники
інфекційних хвороб, паразитів чи небезпечні хімічні речовини. Одну з найбільших загроз
може становити гостре інфекційне захворювання - ботулізм. На що звернути увагу перш за
все при виборі риби?

https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/FMfcgzGtwCvfRXFNjXZjBmJnCXSnLchL?projector=1&messagePartId=0.1