Фото без описуЗ метою моніторингу стану дотримання Правил благоустрою, забезпечення чистоти, утримання в належному санітарному стані території селища та населених пунктів, споруд сектору приватної забудови та прибудинкових територій тривають рейди щодо виявлення порушень Правил благоустрою населених пунктів Брусилівської громади. Так, днями, спеціалісти відділу самоврядного контролю Брусилівської селищної ради здійснили перевірку по вулицях селища Брусилів. В результаті роботи було складено 12 приписів на жителів населеного пункту із вимогою усунути порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою у 10-ти денний термін. В разі невиконання припису, на порушників будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення, що тягне за собою притягнення до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу у розмірі від 340 до 1700 гривень. Розмір штрафу буде встановлюватись адміністративною комісією при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.

Питання санітарного стану в селищі, в тому числі і в секторі приватної забудови є дуже важливим та актуальним. З мешканцями приватного сектора регулярно проводяться роз’яснювальні бесіди про необхідність своєчасно і якісно усувати недоліки в утриманні території, прибирати побутове та будівельне сміття, тощо. В тому числі ведеться роз’яснення про заборону розпалювати багаття, спалювати сміття, опале листя, гілки, побутові та промислові відходи виробництва, тощо.

Шановні мешканці громади наполегливо просимо з розумінням ставитись до вимог Правила благоустрою щодо наведення порядків на підпорядкованих та прилеглих до них територіях та виконувати їх, не зважаючи на військовий стан (та насамперед через військовий стан в країні).

 Щиро вдячні за розуміння!  

Відділ самоврядного контролю

Брусилівської селищної ради