Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

  Кінець травня та початок червня для дошкільнят Брусилівської громади був справді особливим. Саме у цей період і проходили найзворушливіші святкування у дитсадках. Ось і попрощалися діти із рідними дитсадочками. Відлунали чарівні, святкові звуки випускного балу. Вихованці закладів подарували своїм батькам і гостям свято, під час якого співали пісні, танцювали та розповідали вірші. Чарівні дівчатка у бальних сукнях, елегантні хлопчики, схвильовані батьки та вихователі. Вони так чекали та готувались до цього дня, чи не найвидатнішої події у їхньому житті.

   Тож щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. Також щиро вітаємо працівників закладів дошкільної освіти  із ще одним випуском. Здоров’я вам усім, успіхів та мирного неба.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису