07 червня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулося шістдесят друге  чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

Фото без опису

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 40 питань.                                                                

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про виконання цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на  2021-2023 роки за звітний період 2022-2023 року.
  2. Про затвердження Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року.  
  3. Про затвердження планів роботи старост Брусилівської селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року.
  4. Про затвердження планів роботи структурних підрозділів Брусилівської селищної ради на ІІ-ге півріччя 2023 року.
  5. Про затвердження плану проведення заходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади  з нагоди відзначення 27-ї річниці Конституції України.
  6. Про відзначення Дня молоді та затвердження плану заходів.
  7. Про відзначення Дня батька та затвердження плану заходів.
  8. Про відзначення Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні та затвердження плану заходів.
  9. Про затвердження рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради від 05.06.2023 № 51.
  10. Про  створення Координаційної ради з питань внутрішньо переміщених осіб при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  11. Про надання дозволу Савченко Т.В. на вчинення правочину щодо обєкту нерухомого майна право власності на яке має недієздатна фізична особа.
  12. Про підготовку закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Брусилівської селищної ради до нового 2023-2024 навчального року.
  13. Про  внесення змін до складу комісії з ТЕБ та НС при виконавчому комітеті селищної ради.
  14. Про внесення змін до графіку роботи відділу соціального захисту населення Брусилівської селищної ради.
  15. Про  призначення уповноважених осіб по оформленню державних соціальних допомог, субсидій, інших видів допомог.
  16. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  17. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  18. Про відмову у наданні матеріальної допомоги.
  19. Про дострокове розірвання Договору найму соціального житла від 27.02.2023.
  20. Про взяття на квартирний облік  Макаренко А.О.
  21. Про внесення змін до складу конкурсної комісії по визначенню виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Брусилівської селищної територіальної  громади.
  22. Про  проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території  Брусилівської селищної  територіальної  громади.
  23. Про результати проведення інвентаризації та перевірки  стану об’єктів нерухомого майна (житлових приміщень) комунальної власності Брусилівської  селищної ради.
  24. Про створення комісії з обстеження стану жилих будинків (жилих приміщень).
  25. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна за адресою: смт Брусилів, пр. Горького,  19-21, квартира 1.
  26. Про затвердження показника опосередкованої вартості спорудження 1 кв. метра загальної площі житла в населених пунктах Брусилівської селищної територіальної громади на 2023 рік.
  27. Про розгляд заяви ФОП Ткачука Вадима Володимировича щодо надання погодження на розміщення об’єкту торгівлі.
  28. Про надання дозволу ФОП Гортовлюку Володимиру Васильовичу на розміщення зовнішньої реклами за адресою: смт Брусилів, вул. Лесі Українки, 65.
  29. Про утворення Комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України на території Брусилівської територіальної громади. 
  30. Про розгляд заяви ФОП Ткачука Вадима Володимировича щодо встановлення (погодження) за погодженням з власником зручного  для населення режиму роботи об’єкту торгівлі.
  31. Про розгляд заяви Бури О.І. щодо надання дозволу на право вчинення правочину від імені малолітньої дитини.
  32. Про затвердження  висновку  про  не доцільність позбавлення  батьківських прав гр. Шуровського Д.В.
  33. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав Карась О.В. та Карася І.В.
  34. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради, в частині надання матеріальної та грошової допомоги жителям громади.
  35. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради, в частині вирішення житлових питань жителів громади.
  36. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради, в частині вирішення земельних питань жителів громади.
  37. Про затвердження інформаційної та технологічної карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради щодо надання витягу з реєстру територіальної громади.
  38. Про затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради від 31.05.2023 № 3 щодо перерахунку грошової компенсації Балахньову В.М.
  39. Про затвердження рішення комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради від 31.05.2023 № 3 щодо перерахунку грошової компенсації Блинді С.О.
  40. Про встановлення КП «Господар» постійним лісокористувачем на території Брусилівської селищної територіальної громади.

 

 

      Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради